Monday, 27 March 2023

Συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου, είχε σήμερα συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του στην Προεδρία τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δήμου ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για τα αποτελέσματα της αποστολής στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα και ανταλλάγησαν απόψεις για μελλοντικές ενέργειες. Η αντιπροσωπεία του Δήμου μας έτυχε με τη σειρά της ενημέρωση για την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες. Τέθηκαν επί τάπητος θέματα προσφυγικής πολιτικής, στήριξη δικοινοτικών εκδηλώσεων και άλλα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε την στήριξη του για τις επικείμενες ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου της κατεχόμενης πόλης μας και διαβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές θα είναι σε συνεχή επαφή για ενημέρωση αλλά και συντονισμό επί όλων των θεμάτων που έτυχαν συζήτησης στην σημερινή συνάντηση.

Famagusta Municipality

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

Privacy & Policy | DATA EXERCISE RIGHT FORM

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting