Wednesday, 15 June 2022

Δεύτερο βραβείο για το Δημόσιο Νηπιαγωγείο Δροσιάς στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού

Δεύτερο βραβείο για το Δημόσιο Νηπιαγωγείο Δροσιάς στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού " Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2022"

 

Τα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Δροσιάς συμμετείχαν φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό  «Καν’ το να ακουστεί 2022» με τίτλο «Ταξιδεύοντας» που συνδιοργάνωσαν η Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και τα συμμετέχοντα σχολεία, τίμησαν το ραδιοφωνικό μήνυμα των παιδιών με τίτλο "Το ταξίδι μιας κούκλας – Αμμόχωστος"  με το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία νηπιαγωγεία.  Στην ειδική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, στο  Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι" στο Αιγάλεω, στην Αθήνα το σχολείο εκπροσώπησαν οι μαθήτριες Παρίδη Μαρία, Ρολάνδου Ερασμία και Χρίστου Μαρία συνοδευόμενες από τους γονείς και τις δασκάλες τους Μαρία Καζέλα και Μαρία Σουφλιά.

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας κατάφεραν  μέσα από αυτή τους τη συμμετοχή να μεταφέρουν σε πανελλήνιο επίπεδο ένα σημαντικό μήνυμα για την κατεχόμενη αγαπημένη πόλη μας, την Αμμόχωστο!!!

 

Το ταξίδι μιας κούκλας – Αμμόχωστος

Μια κούκλα μας ταξιδεύει, ένα παιδί, μια πόλη.

Αμμόχωστος Αγαπημένη…ΚΥΠΡΟΣ!!!

Ένα ταξίδι φωτεινό, το έβαψε ο ήλιος και η θάλασσα.

Και ύστερα σκοτείνιασε…

Η εισβολή σταμάτησε το ταξίδι και έμεινε η κούκλα ξεχασμένη

Και η πόλη έρημη και μόνη!

ΘΥΜΑΜΑΙ…..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!


Βίντεο:

https://youtu.be/scFZjkqk_tA

Galleries

Famagusta Municipality

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

Privacy & Policy | DATA EXERCISE RIGHT FORM

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting