Αμμόχωστος. Δεν Ξοφλήσαμε!

Το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων συνιστά μια τρίτη εισβολή. Ο Δήμος Αμμοχώστου ανέλαβε την πρωτοβουλία για μια μεγάλη εκστρατεία διαφώτισης η οποία διατυπώνει με μαχητικότητα το αυτονόητο: την επιθυμία για επιστροφή στην κατεχόμενη πόλη αλλά και την αποφασιστικότητα των κατοίκων να μην εκχωρήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Η νέα πολιτική πραγματικότητα  στα κατεχόμενα σε συνδυασμό με τον απροκάλυπτο κυνισμό της Άγκυρας και τις κυοφορούμενες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά των Αμμοχωστιανών για να φωνάξουν: «Δεν ξοφλήσαμε!». Είμαστε ακόμα εδώ, αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις ρίζες, τον πολιτισμό και την ιστορία μας.

Η εκστρατεία διαφώτισης θα κλιμακωθεί με σειρά αναρτήσεων, μηνυμάτων, εικόνων και δράσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό. 48 χρόνια μακριά από την γενέθλια πόλη είναι πολλά, αλλά μας πεισμώνουν για να επιμένουμε, να διεκδικούμε και να ελπίζουμε.

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting