Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021

Πρώτη Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Έλληνα Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννη Παπαμελετίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια.

Πρώτη Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια του νέου Έλληνα Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννη Παπαμελετίου.Τον Πρέσβη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Δρ.Σίμος Ιωάννου και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ξενάγησε τον κ.Πρέσβη στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου και τον ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Αμμόχωστο αλλά και για όλες τις ενέργειες του Δήμου Αμμοχώστου. Ο κ. Παπαμελετίου αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε την αμέριστη και διαχρονική συμπαράσταση της Ελλάδας για επίλυση του Κυπριακού αλλά και την επιστροφή των νόμιμων κατοίκων της Αμμοχώστου στις πατρογονικές τους εστίες σύμφωνα πάντα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting