Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024

Αντιπροσωπεία βουλευτών της Διακομματικής Ομάδας για την Κύπρο στο Βρετανικό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε επίσκεψη στις 15/02/2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια.

Αντιπροσωπεία βουλευτών της Διακομματικής Ομάδας για την Κύπρο στο Βρετανικό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε επίσκεψη στις 15/02/2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια. Τους βρετανούς βουλευτές συνάντησε αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου αποτελούμενη από το Δήμαρχο Δρ Σίμο Ιωάννου, τους Δημοτικούς Σύμβουλους κ.κ Αντρέα Βραχίμη, Ντίνο Τουμαζή και Ανδρέα Αβραάμ και την Δημοτική Γραμματέα κα. Μαριλενα Μανώλη.

Ο Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη των Βρετανών βουλευτών στο ζήτημα της Αμμοχώστου και ιδιαίτερα σε σχέση με τις προκλήσεις των τελευταίων χρόνων, τονίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την παραβίαση των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της αντιπροσωπείας και Πρόεδρος της Διακομματικής Ομαδας για την Κύπρο κ. Caroline Nokes τόνισε πως η Αμμόχωστος αποτελεί την πλέον ορατή απεικόνιση του Κυπριακού Προβλήματος. Σημείωσε ακόμη πως το 2024 αποτελεί σημαντική χρονιά για δύο λόγους: Την 50η επέτειο από την τουρκική εισβολή και επίσης τον διορισμό Ειδικής Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό. Έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρέπει αυτή η ευκαιρία να χαθεί...

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting