Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για ενημέρωση της επίσκεψης και των επαφών που είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου στην Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου, τον αντιδήμαρχο Χρύσανθο Ζαννέτο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Βασιλείου και την Δημοτική Γραμματέα Μαριλένα Μανώλη, πραγματοποίησε στις 6 Φεβρουαρίου 2024 συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο δήμαρχος Αμμοχώστου, Δρ. Σίμος Ιωάννου ενημέρωσε με λεπτομέρεια για την επίσκεψη και τις επαφές που είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου στην Ουάσιγκτον, με εκπροσώπους του Λευκού Οίκου και την παρουσία τους στο Κογκρέσο, καθώς και τις επαφές, που είχαν στη Νέα Υόρκη με τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον δήμαρχο και την αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου για τις συναντήσεις που είχε με την αντιπρόσωπο του ΓΓ ΟΗΕ κα Ολγκίν, καθώς και τις ενέργειες της κυβέρνησης σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο για το θέμα της Αμμοχώστου.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για δράσεις που θα λάβουν χώρα αυτή τη περίοδο από τον Δήμο Αμμοχώστου σε συντονισμό με την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση με την ευκαιρία της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου θέλει να υπενθυμίσει τη σημασία, που έχει η μαζική συμμετοχή των προσφύγων μας στην προσεχή εκλογική διαδικασία, για ανάδειξη των δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων και των άλλων Αρχών των κατεχόμενων δήμων και απευθύνει έκκληση στον προσφυγικό κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση των κατεχόμενων δήμων και κοινοτήτων.

 

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting