Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Κούβας στην Κύπρο κ. Angel Gustavo Suarez Cordero

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου και Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου είχε την 1η Φεβρουαρίου 2024 συνάντηση με τον Πρέσβη της Κούβας στην Κύπρο κ. Angel Gustavo Suarez Cordero μετά από πρωτοβουλία του ιδίου.

Κατά τη συνάντηση, επαναβεβαιώθηκαν οι δεσμοί φιλίας που διαχρονικά συνδέουν την Κύπρο και την Κούβα και εκφράστηκε η κοινή βούληση για ενδυνάμωση του διαλόγου και την στήριξη για το θέμα της Αμμοχώστου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τα διαβήματα που γίνονται για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ αλλά και τις ενέργειες του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πρέσβης αφού ενημερώθηκε για τα πιο πάνω, ανέφερε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και υποσχέθηκε στον βαθμό που του αναλογεί να πράξει το μέγιστο που μπορεί ούτως ώστε η Αμμόχωστος να αποτελέσει το κλειδί της λύσης του Κυπριακού.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου απαρτιζόταν από τον Δήμαρχο Δρ. Σιμο Ιωάννου, τον Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ κ. Χρύσανθο Ζαννετου και τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ κ. Γιώργο Χατζηθεοδοσιου.

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting