Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ".

Στο κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27/1/2024 η γενική συνέλευση του "Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας".

Η συνέλευση, που αποτελεί μέρος του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινας, για την επέτειο της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, στις 26 Ιανουαρίου 1828, συμμετείχαν εκπρόσωποι των καποδιστριακών πόλεων της Αίγινας, της Κέρκυρας, του Ναυπλίου και της Αμμοχώστου, καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και μία σύντομη παρουσίαση, από τον εκπρόσωπο του Δήμου Αίγινας κ. Γεώργιο Τσατήρη, σχετικά με την υλοποίηση μελέτης βιωσιμότητας και λειτουργίας του Δικτύου, για τη δημιουργία ενός νομικού προσώπου.

Το Δήμο Αμμοχώστου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου και εκπρόσωπος στο δίκτυο Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας κ. Χρύσανθος Ζαννέττου.




Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting