Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αμμοχώστου με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο κα. Julie Fisher.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου, Μιχάλη Βασιλείου ( ΔΗΣΥ) , Χρύσανθο Ζαννέτο ( ΑΚΕΛ) , Γιώργο Τσίσιο( ΔΗΚΟ) και η κα. Μαριλενα Μανώλη Δημοτική Γραμματέας του Δήμου Αμμοχώστου είχαν χθες συναντήση με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο κα. Julie Fisher η οποία ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα της.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Πρέσβειρα και τους συνεργάτες της για τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τα διαβήματα που γίνονται για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Η Πρέσβειρα ενημερώθηκε επίσης για τις επικείμενες ενέργειας που προτίθεται ο Δήμος Άμμοχωστου να προβεί πριν τη λήξη της παρούσας θητείας του. Ο Δήμαρχος ζήτησε την στήριξη της καθότι ανέκαθεν οι ΗΠΑ ήταν και είναι φιλικά προσκείμενες προς την Κύπρο αλλά και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στο θέμα της Κύπρου και ιδιαίτερα της Αμμοχώστου. Η κα. Fisher ανέφερε ότι αυτή και οι συνεργάτες της παρακολουθούν τις εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και υποσχέθηκε στον βαθμό που της αναλογεί να πράξει το μέγιστο που μπορεί ούτως ώστε η Αμμόχωστος να αποτελέσει το κλειδί της λύσης του Κυπριακού.

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting