Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023

7 Ιουλίου 2023 |

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και ο Δήμος Αμμοχώστου, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των ξένων επισκεπτών για το εθνικό μας πρόβλημα και θέλοντας να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα επιστροφής στην αγαπημένη μας πόλη, συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά εκδήλωση αφιερωμένη στην Αμμόχωστο. Με αφορμή και την προσωρινή στέγαση της Πινακοθήκης του Δήμου Αμμοχώστου στο Δημοτικό Μουσείο Thalassa, απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι η καθιέρωσή της σε ετήσιο θεσμό μέχρι την πολυπόθητη απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδας μας.

Παράλληλα με τη φιλοξενία της Δημοτικής Πινακοθήκης Αμμοχώστου, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συμπόρευση με τον Δήμο Αμμοχώστου θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις ώστε να προβάλει και να προωθήσει περαιτέρω την Πόλη όπως εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, ημερίδες για διαφώτιση και προβολή του κυπριακού προβλήματος, καθώς και δράσεων που θα οικοδομούν και θα ενισχύουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Πολύπλευρες ενέργειες στο πλαίσιο μιας διαφωτιστικής εκστρατείας προς τους χιλιάδες επισκέπτες του τουριστικού αυτού προορισμού.

Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης, ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενώ παρεβρέθηκαν βουλευτές Αμμοχώστου, Δημάρχοι και κοινοτάρχες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αξιωματούχοι της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, εκπροσώποι του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και πλήθος κόσμου.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Κώστας Μακεδόνας, Κούλης Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου και το Μουσικό Σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

 

Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση "Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου", η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Μουσεία... | By Agia Napa Municipality - Δήμος Αγίας Νάπας | Facebook

 

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting