Τρίτη, 2 Μαΐου 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αμμοχώστου με τον Πρόεδρο και Μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας (Ομάδας Φιλίας) Αρμενίας-Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε στις 02/02/2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αμμοχώστου με τον Πρόεδρο και Μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας (Ομάδας Φιλίας) Αρμενίας-Κύπρου. Τα έξι μέλη της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου κ. Χρύσανθος Ζαννέτος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντρέας Βραχίμης και κ. Παντελής Ανδρονίκου.

Ο κ. Ζαννέτος, ενημέρωσε τους Αρμένιους βουλευτές για το ζήτημα της Αμμοχώστου. Η αντιπροσωπεία του Δήμου εστίασε ιδιαίτερα στις ενέργειες της κατοχικής δύναμης των τελευταίων δύο χρόνων με στόχο τον εποικισμό της περίκλειστης πόλης ενώ έγιναν αναφορές και για τη δράση του Δήμου προς την επίλυση του Κυπριακού.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας κ. Hayk Konjoryan ανέφερε πως ως φίλες χώρες αντιμετωπίζουμε παρόμοιες προκλήσεις, τόνισε την ανάγκη αλληλοϋποστήριξης Κύπρου- Αρμενίας στα διεθνή φόρα και ανέφερε πως στα πλαίσια αυτά θα προωθούν το ζήτημα της Αμμοχώστου.

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting