Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Συναντήσεις με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο κ. Gabriel Ferran και την Πρέσβειρα της Ιταλίας στην Κύπρο κα. Federica Ferrari Bravo.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου, Μιχάλη Βασιλείου ( ΔΗΣΥ) , Χρύσανθο Ζαννέτο ( Ακελ) , Ανδρέα Μορφιτη ( Αλληλεγγύης) και η κα. Μαριλενα Μανώλη Δημοτική Γραμματέας του Δήμου Αμμοχώστου είχαν χθες συναντήσεις με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο κ. Gabriel Ferran και την Πρέσβειρα της Ιταλίας στην Κύπρο κα. Federica Ferrari Bravo.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους πρέσβεις για τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τα διαβήματα που γίνονται για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.Οι πρέσβεις ενημερώθηκαν επίσης για την πρόσφατη αποστολή του Δήμου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από κάλεσμα της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μας κας Roberta Metsola αλλά και τις επικείμενες ενέργειας που προτίθεται ο Δήμος Άμμοχωστου να προβεί πριν τη λήξη της παρούσας θητείας του.Ο Δήμαρχος ζήτησε την στήριξη τους καθότι ανέκαθεν οι δύο αυτές χώρες ήταν και είναι φιλικά προσκείμενες προς την Κύπρο αλλά και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στο θέμα της Κύπρου και ιδιαίτερα της Αμμοχώστου. Οι δύο πρέσβεις αφού ενημερώθηκαν για τα πιο πάνω ανέφεραν ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και υποσχέθηκαν στον βαθμό που τους αναλογεί να πράξουν το μέγιστο που μπορούν ούτως ώστε η Αμμόχωστος να αποτελέσει το κλειδί της λύσης του Κυπριακού.

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting