Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ 22-1-2023

Τελέστηκαν σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου που είναι αφιερωμένο στη διαχρονική συμβολή των παραγόντων, μελών και αθλητών του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑΣ (ΓΣΕ) στους εθνικούς αγώνες της Κύπρου και της Ελλάδας, καθώς και των πεσόντων και αγνοουμένων κατά την τουρκική εισβολή του 1974 στρατεύσιμων που κατάγονται από την πόλη και επαρχία Αμμοχώστου.
Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιαδης μαζί με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ. Σίμο Ιωάννου και τον πρόεδρο του ΓΣΕ κ. Σοφοκλή Χαραλαμπιδη.
Την παρουσία τους έδωσαν επίσης η πρόεδρος της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου, οι υπουργοί Μ. Χατζηπαντελας και Γ. Καρούσος, βουλευτές Αμμοχώστου, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ο αρχηγός του ΓΕΕΦ, Δημάρχοι και Κοινοταρχες από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, αντιπρόσωποι του Επιμελητήριου Αμμοχώστου, του ΓΣΕ, Συλλόγων της πόλης μας και συγγενείς των ηρώων και αγνοουμένων.

Για να παρακολουθήσετε βίντεο απο την εκδήλωση παρακαλώ ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting