Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ROBERTA METSOLA ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σημαντική από κάθε άποψη η συνάντηση του Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου με την προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola.  Η κ. Metsola συνοδευόταν από την πρόεδρο της βουλής Αννίτα Δημητρίου η οποία διευθέτησε την συνάντηση κατόπιν αιτήματος του Δήμου μας από τον περασμένο Μάιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια.

Εισαγωγή και καλοσωρισμα έγινε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντρέα Βραχιμη και ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου παρακολουθήσε ένα πρόσφατο φιλμάκι από τις παράνομες ενέργειες των Τούρκων στην περίκλειστη περιοχή όπως επίσης έτυχε ενημέρωσης και για τον εποικισμο των υπολοίπων συνοικιών της Αμμοχώστου.

Ακολούθως η συζήτηση μεταφέρθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα της κατεχόμενης πόλης μας. Ο Δήμαρχος της πόλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καρουλλας κατέθεσαν προτάσεις και εισηγήσεις στην κ. Metsola για επικείμενες άμεσες ενέργειες.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι ευρωβουλευτές Λευτέρης Χριστόφορου, Κώστας Μαυρίδης, Δημήτρης Παπαδάκης.

Γκαλερί

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting