Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Αγαπητές συμπολίτισσες,

Φίλοι της Αμμοχώστου,



Θα ήθελα εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να σας ευχηθώ υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

Δυστυχώς, η πανδημία μας εμποδίζει να έχουμε άμεση επαφή μαζί σας γι’ αυτό μέσω της τεχνολογίας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους για όλες μας τις πράξεις και ενέργειες που απώτερο στόχο έχουν την επιστροφή όλων των δημοτών μας στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος μας θα συνεχίσει συλλογικά, όπως μέχρι σήμερα, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι που η πόλη μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους νόμιμους κατοίκους της.

Στόχος μας είναι όλες οι ενορίες του Δήμου μας να ξαναζήσουν τις ένδοξες και παραγωγικές στιγμές πριν τον βίαιο ξεριζωμό. Παραμένουμε συσπειρωμένοι και δυνατοί για να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια δίκαιη λύση και επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.

Πρέπει να παραμείνουμε αλώβητοι μπροστά στις προκλήσεις των καιρών και να επιδιώξουμε την αποκλιμάκωση των εντάσεων στην Κύπρο μέσω του διαλόγου και την εφαρμογή των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Θερμή παράκληση προς όλους σας εσάς είναι να παραμείνετε ενωμένοι και κοντά μας, ούτως ώστε να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός της πόλης μας και να φθάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Θέλω να πιστεύω ότι το 2022 θα είναι πιο παραγωγικό παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και ότι με την στήριξη και συνεργασία όλων θα πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε μια κοινωνία ευημερίας και να αναπολήσουμε μαζί τις όμορφες εορταστικές στιγμές που ζούσαμε τότε, παιδιά, έφηβοι και νέοι στην πόλη μας…να θυμηθούμε τον αξέχαστο Ούλη να ανακοινώνει με την ντουντούκα του το πρόγραμμα για τις γιορτές· τι θα ’χει στο σινεμά Χατζηχαμπή, τι στο Ηραίον, τι θα παίζει στο Ολύμπια, στο Ιντεάλ και στο Απόλλων… Ποιο κέντρο θα έχει ζωντανή μουσική, πώς θα γιορτάσουν φέτος τα σχολεία της πόλης.

Αγαπητοί Φίλοι, εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος!!



Δρ. Σίμος Ιωάννου

Δήμαρχος Αμμοχώστου

Δήμος Αμμοχώστου

iso logo

Κεντρικά Δημοτικά Γραφεία (Κατεχόμενα από την Τουρκική Εισβολή του 1974):
Ανεξαρτησίας & Μ. Συγκλητικής, Αμμόχωστος, Τηλέφωνο: 23 87 21 56

Προσωρινά Δημοτικά Γραφεία:
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 138, 3021 Λεμεσός, Τ.Θ. 51682, 3507 Λεμεσός,

Τηλέφωνο: 25 33 97 57, Τηλεομοιότυπο: 25 38 69 69, Ηλ. Διεύθυνση: info@famagusta.org.cy
Ιστοσελίδα: www.famagusta.org.cy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Copyright © 2018 Famagusta Municipality - All Rights Reserved | Developed and Hosted by Simplex - Cyprus Web Development, Cyprus Hosting