CTA
Thursday, May 26, 2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ. Σίμο Ιωάννου, είχε την Παρασκευή 27 Μαίου συνάντηση με τον νέο διαπραγματευτή κ. Μενέλαο Μενελάου με την ευκαιρεία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο διαπραγματευτής κατατόπισε τα μέλη της αντιπροσωπίας για τις τρέχουσες εξελίξεις στο κυπριακό και την προετοιμασία της ελληνοκυπριακής πλευράς σε σχέση με τις συνομιλίες, την πορεία του Κυπριακού και πιο συγκεκριμένα για την Αμμόχωστο.

Επίσης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμμόχωστο, συζητήθηκαν οι χειρισμοί των συνεχιζόμενων παράνομων και προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας και των εγκάθετών της στην Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο οι δυο πλευρές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με πιθανούς τρόπους αποτροπής νέων τετελεσμένων στην Αμμόχωστο.